Videotuotanto

VIDEOTUOTANTO

Green Screen

Green Screenin ja 3D-teknologian avulla videoon on mahdollista luoda jokaiseen tilanteeseen sopivat virtuaaliset taustat ja ympäristöt. Green Screen -alueemme mitat ovat 6m x 5m x 3m (korkeus). Lisäkankailla syvyyttä on mahdollista kasvattaa jopa 8 metriin. Studion varusteluun kuuluu laadukas kuvaus- ja valaisukalusto sekä erinomainen audiotekniikka.

Studiolla on lisäksi kattavat puitteet ja varusteet still-valokuvaukseen.

Kamerat

Kaikille kameroille on kattavat rigausmahdollisuudet sekä useita motorisoituja slidereita, jibejä ja vakaajia. Optiikkaa löytyy laajalla skaalalla ultralaajasta pitkiin teleihin. Kysymällä saa lisätietoa objektiivivalikoimasta. Jos ja kun kuva halutaan viedä korkeuksiin, studiolta löytyy DJI Mavic 2 Pro (x2), DJI Mavic 2 Air sekä kustomoitu fpv drone.

Studion pääkamerat:
Sony A1 (8K-video ja 4K RAW)
Sony FX9 (4K RAW)
Sony FS5 (4K RAW) 

B-kamerat:
Sony A7S III (4K RAW)
Sony A7R III
Sony A9
Sony A7S II

Valaistus

Valaistuksesta vastaavat Godoxin tehokkaat jatkuvaa valoa tuottavat COB-LED -valot ja valokuvaukseen soveltuvat HSS-yhteensopivat salamavalot. Valonmukkaimia löytyy monipuolisesti pienemmistä softboxeista ja sateenvarjoista aina yli kaksimetriseen jättireflektoriin asti.

Audio

Äänistysjärjestelmänä toimii moderni Universal Audio Apollo -järjestelmä, joka tarjoaa 32 sisääntuloa, Universal Audion 4-710D Twin-Finity -etuasteen, ja 2 millisekunnin latenssilla toimivat efektit. Järjestelmä on yhteensopiva kaikkien yleisimpien DAW-ohjelmistojen kanssa.

3D-Tuotanto

3D-animointi vangitsee katsojien huomion ja herättää villeimmätkin ideasi eloon, oli kyse sitten suoraviivaisesta tuote-esittelystä tai korkealentoisesta mainoselokuvasta. Tarjoamme laadukkaat 3D-implementoinnit niin kuviin kuin videotuotantoihinkin. Live Streameihin tuotamme kustomoidut reaaliajassa toimivat 3D-virtuaalistudiot ja -efektit.

Esituotanto

Esituotannossa otetaan idea ja käsikirjoitus jota lähdetään rakentamaan halutuksi kokonaisuudeksi. Tähän kuuluu mm. esimateriaalin kerääminen, editointi ja esiintyjien harjoitukset. 

Tuotanto

Ja kamera käy! Olemme sitten studiossa, lennämme droneja paikan päällä tai rakennamme animaatioita, olemme aina innoissamme kun kamera käy.

Kameraryhmä ja tuotantotiimi opastavat sinua aina tuotannon aikana. 

Jälkituotanto

Värien luokittelu, otsikot ja liikegrafiikka, äänitehosteet, äänentoisto ja musiikki; varmistamme, että kaikki näyttää ja kuulostaa hyvältä. Koska haluamme sinun olevan yhtä tyytyväinen lopputuotteeseen kuin mekin. 

Valmis tuotos

Lue lisää: HIEKO Films Esite 2022